fbpx

Võimalus osaleda koolitus- ja mentorlusprogrammis

dividendinvestor-ee-mentorlusprogrammOn rõõm tõdeda, et jälgides nii erinevaid meediakanaleid kui ka käesoleva blogi lugejate tagasiside tõusu, tundub investeerimishuviliste arv üha kasvavat. Avalikult ei ole ma oma koolitusteenuseid seni välja reklaaminud, ka mitte läbi käesoleva blogi. Nüüd aga saan selle hiljutiste arengute valguses jutuks võtta. Nimelt vabanes veidi ootamatult ajagraafikus piisavalt aega, et võtta alates novembrist oma mentorlusprogrammi üks uus investeerimishuviline.

Tegu on 8-nädalase koolitus- ja mentorlusprogrammiga. Selle raames olen igal nädalal sinu käsutuses kuni 6 tundi – koolitan ja juhendan, vastan küsimustele ning olen diskussioonipartneriks. Lisaks julgustan ja abistan investeerimisotsuste vastuvõtmisel ning esimeste reaalsete sammude tegemisel. Jagan kogu oma 10-aastase fondijuhina töötamise jooksul kogunenud nii teoreetilisi kui praktilisi teadmisi, kogemusi ja kasulikke abivahendeid. Korraga võtan juhendada vaid 1-2 inimest.

Kõnealune 8-nädalane programm sobib sulle siis, kui:

  • soovid investeerimismaailmas esimeste sammude tegemiseks omale isiklikku koolitajat ja mentorit;
  • oled alles alustav või juba tegutsev investor, kelle investeeritavate varade maht on vähemalt 25 000 eurot ja/või igakuine säästmisvõime on vähemalt 1000 eurot;
  • soovid järgneva 8 nädala jooksul pühenduda oma finantseesmärkide ja nende saavutamise plaani väljatöötamisele, analüüsida jooksvalt oma arengut, edusamme ja ettetulnud takistusi;
  • soovid kokku panna enda investeerimisportfelli jaoks sobilike instrumentide nimistu ja teostada juhendaja abiga vajaliku analüüsitöö;
  • oled valmis intellektuaalseteks väljakutseteks ja mõttetööks, mida minu poolt esitatud küsimused esile kutsuvad ja seda kõike eesmärgiga aidata sinul kui investoril kiiremini areneda.

Miks olen kehtestanud minimaalse investeeritavate varade olemasolu piirangu? Põhjus on lihtne – personaalse koolituse ja mentorluse teenusel on oma hind ning see muutub mõistlikuks just ligikaudu sellise varade mahu juures. Lisaks hakkavad selliste summade puhul Eesti mõistes keskmises investoris tööle juba ka pisut teised emotsioonid ning suureneb valmidus asjasse pühenduda.

Kuigi tegelen kõnealuse programmi kestel ka koolitamisega, nii finantsturgudele investeerimise põhitõdede kui ka juba keerulisemate analüüsimeetodite tutvustamisega, siis põhirõhk on siiski osaleja nii-öelda investoriks kasvamisel. Kõik vastused, mida me otsime, on tegelikult meie sees juba olemas. Neid tuleb vaid osata märgata ja teadvustada. Tihtipeale on tarvis nende vastuste kätte saamiseks esmalt luua sobilik pinnas ehk omandada põhitõed. Selleks ongi ette nähtud käesoleva programmi koolituste osa. See hõlmab endas nii vajalikke teoreetilisi teadmisi kui ka praktilisi ülesandeid.

Edasi liigume juba vastuste leidmise ja tegevusplaaniks formuleerimise juurde. Siin olen abiks oma suunavate küsimuste ja märkustega. Parim viis seda kõike teha on läbi partnerluse. Just nõnda me kogu protsessile ka läheneme. Teisalt on täpselt see paljuski ka põhjus, miks olen piiranud korraga juhendada võetavate huviliste arvu. Nõnda saan ka ise põhjalikult süveneda sinu abistamisele sel põneval investoriks saamise ja kasvamise teekonnal.

Nagu öeldud, siis alates novembrist on vabanenud üks koht. Huvi korral saab minuga ühendust võtta läbi blogi kontaktivormi.

Palun lisa kirjale ka lühike ülevaade oma ootustest, lootustest ja hetkeolukorrast.

Täiendus: Selleks korraks on juhendatav leitud ja õige mitu inimest juba ka järjekorras. Uusi huvilisi saan vastu võtta alates uuest aastast.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.