fbpx

Suur aktsiainvestorite koolituspäev: 4. mai 2019

Taas kord võtame koos Naisinvestorite Klubi eestvedaja Kristi Saare ja “Rikkaks saamise õpikute” autori Jaak Roosaarega ette ja kutsume ühel kevadisel laupäeval kokku kõik aktsiatesse investeerimise huvilised. Juba õige pea ehk 4. mail on tulemas on üks huvitav ja sisutihe aktsiainvestorite koolituspäev.

Väärt info Balti börsifirmade kohta

Kuna päris paljude investorite esimesed aktsiatehingud saavad tehtud meie kodubörsil, siis seekord oleme esinema kutsunud paari Tallinna börsi ettevõtte esindajad. See on hea võimalus detailsemalt tutvuda me kodubörsi ettevõtete hingeeluga ja saada vastus oma küsimustele otse algallikast.

Tehniline analüüs – väärt abimees nii kauplejale kui investorile

Kui möödunud aastal sai detailselt ette võetud börsil kaubeldavate fondide ehk ETFide maailm, siis ka seekord oleme planeerinud ühe sektsiooni veidi tehnilisemate teadmiste ja oskuste edasi andmiseks. Seda korda tehnilise sõna otseses mõttes ehk siis fookuses on tehniline analüüs. Vastust otsime nii küsimusele, mis üldse on tehniline analüüs kui sellele, kuidas seda analüüsimeetodit kasutada ning oma investeerimis- või kauplemistegevuses rakendada.

Kas tahad teada, kuidas valivad oma portfelli aktsiaid elukutselised fondijuhid?

Juttu tuleb ka sellest, kuidas valivad oma investeermisportfelli aktsiaid elukutselised varahaldurid. Seekord oleme ka siin fookusesse võtnud koduturu ehk keskendume sellele, kuidas leida häid investeerimisobjekte ennekõike Balti börsidelt.

Laval ka Kristi, Jaak ja mina

Lavalaudadele astub üles ka korraldusmeeskond ehk siis Kristi Saare, Jaak Roosaare ja mina. Igaüks meist keskendub teemale, mis parasjagu meie enda investeeringuid hallates kõige aktuaalsem on ja mida meilt tegelikult ka päris sageli küsitakse.

Ise võtan seekord jutuks investeerimisstrateegia. Ennekõike siis portfelli jaotuse kujundamise, varaklasside valimise, portfelli tasakaalustamise ja kõik muu sellega seonduva. Päris alustavad investorid nendel teemadel sageli pead ei murra, aga kui investeerimiskogemust juba aastake-paar selja taga, siis ühtäkki tõusetuvad need teemad väga teravalt pinnale. Eriti veel siis kui finantsturud veidi äkilisemaid võnkeid teevad nagu näiteks möödunud aasta jõulude eel. Suure tõenäosusega ma kõnealuse aktsiakonverentsi järgselt hea mitu kuud nüüd püünele ei pürgi ehk siis kasuta võimalust ja tule kuulama, kohvipausil niisama juttu ajama ning küsi ära ka mõni seni küsimata jäänud küsimus.

Detailsem info esinejate ja päevakava kohta on leitav konverentsi veebilehelt ja Facebookist. Esinejate nimesid hõikame järgnevate päevade jooksul tasapisi veel välja.

Koolitusele saad end kirja panna konverentsi veebilehel: https://aktsiakoolitus.ee/

Kohtumiseni koolituspäeval!

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.