fbpx

Veebiseminar: investeerimine ettevõtte alt

Info ettevõtte alt investeerimise võludest ja plussidest jõuab üha rohkemate investoriteni. Samas päris paljud meist ei ole elus varem kokku puutunud ei ettevõtte loomise ega ettevõtte alt investeerimisega. Olin ka mina üks neist kuni 2015. aastal sai asutatud esimene ettevõte ja investeerimisega tegin ettevõtte alt otsa lahti 2018. aastal. See oli üks paras pusimine ja veidi katse-eksituse meetodil tegutsemine. Õnneks tulid kasuks ja appi nii majandusharidus, maksuseaduste tundmine kui ka pikk investeerimiskogemus. Samas, olgem ausad, hoopis lihtsam oleks kui kogu vajaliku info, näpunäited ja nipid leiaks ühest kohast.

Veebiseminari “Ettevõtte alt investeerimine” eesmärk on anda ülevaade olukordadest, mil tasub kaaluda investeerimist ettevõtte alt ja mida ettevõtet luues ning ettevõtte alt investeerides silmas pidada.

Teemad, mis said läbi käidud

  • millal kaaluda investeerimist ettevõtte alt;
  • ettevõtte loomine, firma nime ja tegevusala valik;
  • osakapital sissemakse, kas jah või ei;
  • LEI kood – mis see on ja kust seda saada;
  • raamatupidamise korraldamine;
  • mis summadest alates üldse on mõistlik ettevõtte alla kolida;
  • kuidas tekib ettevõttesse investeerimiseks mõeldud raha;
  • ettevõtte alt investeerimise riskid;
  • kuidas saada ettevõttest raha kätte;
  • peamised maksunüansid, mida ettevõtte alt investeerides teada;
  • eri varaklasside võrdlus investeerimisel ettevõtte alt vs eraisikuna.

Veebiseminari pikkuseks kujunes 1 tund ja 53 minutit. Veebiseminaril otse osalejate käest tuli suurusjärgus 20-30 erinevat küsimust. See pool osutus seminari tagasiside alusel osalejate jaoks väga kasulikuks.

Siin ka paar väljavõtet tagasisidest.

Väga väga hea seminar oli, aitäh sulle! See ületas minu ootuseid ning andis tuult tiibadesse. Enam ei tundu ettevõtte alt tegutsemine nii keeruline. Hakkan järgmiste päevadega tegutsema ning pöördun lähiajal ka MagInvest poole 🙂

– Mart

Aitäh! Oli tore ja kasulik.

– Paula

Tänud seminari eest! Sinu õpetusi on alati huvitav kuulata. Küsimused olid ka head.

– Veikko

Salvestuse hind on 44 eurot (hind sisaldab käibemaksu).

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuab info seminari järelvaatamise kohta automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse. Küsimuste korral võta ühendust blogi kontaktivormi kaudu.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

    • Dividend Investor says

      Sellega läheb nüüd ikka pisut aega ja nagu välja hõigatud, siis kõige varasemalt hakkaksid muudatused kehtima 2024. aasta jaanuarist ja eelnõu ise tuleks välja alles selle aasta jaanuari lõpuks. Minul täna eelnõu tekstile ligipääsu ei ole ja seepärast kahjuks sellel seminaril detailset analüüsi teha ei saa. Kontseptsiooni tasandil saame samas arutleda kindlasti.

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.