fbpx

Tasuta koolituspakkumise kokkuvõte

dividendinvestor.ee tasuta koolitus_2Aitäh kõigile, kes saatsid sooviavalduse tasuta coaching-sessioonil osalemiseks! Tegu oli väga erinevate lugude ja toredate kirjadega. Kuna ma tegutsen siin läbi selle blogi paljuski siiski anonüümselt, hindan kõigi sooviavaldajate usaldust selle võrra veelgi kõrgemalt. Aitäh veelkord!

Kuna sooviavaldusi tuli üllatavalt palju ja erinevaid, otsustasin ühe investeerimishuvilise asemel välja valida kaks. Ühe, kes on oma investeerimise ja isiklike finantsidega tegelemisel üpris teekonna alguses ja teise, kel kogemust (ja ka ressursse juba on), kuid takistuseks hoopis miski muu. Väljavalitutele on vastav kiri juba teele läinud, seega kontrollige oma kirjakaste 🙂

Sellega siiski mu jutt siinkohal ei lõpe. End juba kordama kippudes pean veel kord rõhutama saabunud sooviavalduste eripalgelisust – iga lugu oli omamoodi ainulaadne ja unikaalne, mida lugedes tekkisid mõtted, kuidas saaksin abiks olla ning arengule hoogu juurde anda. Seega olen otsustanud, et järgnevate aastate jooksul võtan igas kvartalis ette ühe, võibolla ka kaks, saabunud sooviavaldust ja uurin, kas tasuta koolituse soov on jätkuvalt olemas. Ühesõnaga ärge siis imestage kui leiate mu tasuta koolituspakkumist sisaldava e-kirja oma meilikastist sügisel, jõulude eel või hoopis järgmisel aastal 🙂

Seniks aitäh veelkord kõigile ja edu tegemistes!

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Ainuüksi motivatsioonikirja kirjutamine oli natuke juba omamoodi koolitus. Ma pole varem sel viisil oma peas keerlevat (ja ilmselt ka liiga tihti muutuvat) investeerimistaktikat/-starateegiat vaevunud verbaalselt väljendama ning juba selle läbi tegemine sundis nii mõnelegi seni iseendas maha vaikitud küsimusele kriitiliselt vastama. Sain selle käigus omale põhimõtteliselt investeerimismanifesti 🙂 Tänud!

    P.S. Ega pole saladus, mitu sooviavaldust tuli?

    • Dividend Investor says

      Rõõm kuulda, et avalduse kirjutamine juba ise kasu tõi. 🙂 Eks ma sinna oma pakkumisega vaikselt sihtisin ka ehk proovisin teid suunata asju enese jaoks läbi mõtlema, struktureerima ja kirja panema. Kokku võtsid väljakutse vastu viisteist julget ja pealehakkajat.

  2. Loodetavasti peale esimest sellist kogemust sa kordad veel antud üles/väljakutset.

    • Dividend Investor says

      Esialgu olen plaaninud igas kvartalis võtta juba olemasolevate avalduste seast ühe või kaks, aga mine tea, kui kord juba soovi avaldanutel on vahepeal huvi üle läinud, siis tuleb ka uutele üleskutse välja hõigata.

      • Pille says

        Jään uut üleskutset kannatamatult ootama! Investeerimistuhin on peal, aga üksi õhinast ei piisa, hea oleks kui keegi hea nõuga aitaks.

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.