fbpx

Dividendinvestor.ee videode sektsioon sai täiendust

Blogi videode sektsioon on saanud värskelt täiendust. Nüüd on võimalik järelvaadata ka 10. detsembril toimunud Äripäeva veebiseminari “ETFide analüüsimine praktikas”.

Veebiseminaril osalejaid oli omajagu ja küsiti ka nii mõnigi päris huvitav küsimus. Näiteks:

  • kas piisab sellest kui kogu aeg ostagi ainult üht ETFi või peaks portfelli ikkagi hajutama ning soetama omale mitut erinevat ETFi?
  • küsiti ka selle kohta, millised S&P 500 aktsiaindeksit järgivad ETFid on üldse Euroopas kaubeldavad ja kuidas nende vahel valik teha,
  • kerkis ka küsimus, et juhul kui on soov kasutada finantsvõimendust, siis kas seda peaks tegema portfelli tasandil (võtma väärtpaberite tagatisel laenu) või instrumendi tasandil (soetama võimendust kasutavaid ETFe).

Kõik küsimused said kenasti vastatud ja tagasiside põhjal ilmnes, et oli tegu kasuliku ning praktilise seminariga.

Lisan siia ka lühikese näidisklipi. Täispika salvestuse pildikvaliteet on oluliselt parem. Näidisklipi tegemisel sai kasutatud tasuta veebitarkvara, mis võimaldab klipi alla laadida vaid sellise pisut tagasihoidlikuma kvaliteediga.

 

Seega kui sa mingil põhjusel osaleda ei saanud, aga ETFid sind huvitavad või moodustavad osa sinu investeerimistrateegiast, siis nüüd on järelvaatamise võimalus olemas. Selleks külasta blogi videode sektsiooni või soeta järelvaatamise pääse kohe alljärgnevalt.

 

Salvestuse pikkus on 1 tund ja 31 minutit.

Videosalvestuse hind on 39 eurot. Pärast e-poe vahendusel ostu sooritamist saadetakse Sinu e-maili aadressile juhised, link ja parool videosalvestuse vaatamiseks Vimeo.com keskkonnas.

Pangalingi vahendusel ostu sooritamiseks klikka “Osta” nupule.

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuavad juhised video vaatamiseks automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti või pakkumiste kataloogidesse.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.