fbpx

Sooduspakkumine – soeta soodsalt indeksinvestori või dividendiinvestori pakett

Kuna kõiksugu üritused, muuhulgas ka erinevad investeerimiskoolitused, jäävad praeguses eriolukorras ära, kuid samas leidub aktsiaturgudel atraktiivseid investeerimisvõimalusi, pakun taas soodsalt materjale enese harimiseks.

Õige mitmed lugejad on küsinud, et kas oleks võimalik taas soodsalt soetada möödunud aasta lõpus pakkumisel olnud indeksinvestori ja dividendiinvestori õppepakette. Arvestades seda, et paljudel meist on juba praegu või lähinädalatel rohkem kodus aja veetmist, siis see on suurepärane võimalus, et ette võtta oma investeerimisalaste teadmiste täiendamine. Pluss nagu öeldud, turg pakub hetkel juba täitsa häid sisenemisvõimalusi.

Seega avan taas kord võimaluse soetada omale soodsalt veebiseminaride salvestused pluss teemakohased e-raamatud.

Esimene ehk indeksinvestori pakett on mõeldud mugavust armastavatele investeerimishuvilistele ja keskendub esmajoones indeksfondide/ETFide valimisele.

Teine komplekt õppematerjale tuleb kasuks dividendiaktsiate valimisest huvitatud investoritele. See hõlmab endas nii dividendiaktsiate kui ka dividendifookusega ETFide valimisele keskendunud materjale.

Hinnasääst kogu komplekti pealt on ikka päris korralik. Seega nutikas on soodushinnast kasu lõigata. Pakkumine kehtib kuni 30. aprilli südaööni.

Indeksinvestori pakett

Indeksinvestori pakett:

  1. Veebiseminari „Investeerimisstrateegia kujundamise ABC“ salvestus (1,5h) (hind eraldi ostes 39 EUR)
  2. Veebiseminari „Aktsiaturule investeerimise ABC“ salvestus (1,5h) (39 EUR)
  3. Veebiseminari „Indeksitesse investeerimise ABC“ salvestus (1,5h) (39 EUR)
  4. E-raamat „Praktiline abivahend ETFide valimiseks“ (14,90 EUR)
  5. E-raamat „Dividendifookusega ETFide käsiraamat koos ETFide andmebaasiga“ (24,90 EUR)
  6. BOONUS: veebiseminari „Välismaakler Interactive Brokers’i ABC“ salvestus (2h) (25 EUR)

Kokku on selles komplektis siis 6,5h videomaterjali nii investeerimisstrateegia kujundamise, üldise aktsiaturule investeerimise, kulu- ja maksuefektiivse investeerimislahenduse valimise kui ka ETFide analüüsimise ning valimise teemadel. Lisaks seekord boonusena ka ülevaade välismaakler Interactive Brokersist – millal ja kellel tasub seda maaklerit tehingute tegemisel kaaluda, kuidas käib seal konto avamise protsess ja milline näeb kogu see kauplemiskeskkond välja. Suurepärane sisevaade enne otsuse tegemist.

Lisaks saad veel kaks teemakohast e-raamatut, millest üks keskendub laiapõhjalistele, teine dividendifookusega börsil kaubeldavatele fondidele. Esimeses e-raamatus on välja toodud ka ligi 20 laiapõhjalist aktsiatesse raha paigutavat ETFi, mille hulgast on juba päris lihtne omale valikut teha. Dividendifookusega ETFide käsiraamatus on kokku ligi 100 erinevat ETFi, millest ligi kolmandiku moodustavad Euroopa börsidel kauplevad ETFid ja ülejäänud USA börsidel kauplevad ETFid.

Eraldi videosid ja e-raamatuid soetades on kõige ülaltoodu hind kokku 181,80 eurot. Kuni aprilli lõpuni on kogu see tarkus saadaval -62% soodsamalt ehk hinnaga ainult 69 eurot.

Pangalingi vahendusel ostu sooritamiseks klikka “Osta” nupule.

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuavad juhised videode vaatamiseks ja e-raamatute allalaadimiseks automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse.

Isegi kui eriolukord ei ole seni sinule laienenud ja pigem on hetkel tegus periood ning kohe ei jõua investeerimistarkuse omandamisega pihta hakata, siis heast pakkumisest tasub kasu lõigata ikka. Ehk siis soeta pakett täna ja asu vaatama/lugema täpselt siis kui sul selleks parasjagu aega tekib.

Dividendiinvestori pakett

Dividendiinvestori pakett:

  1. Veebiseminari „Aktsiaturule investeerimise ABC“ salvestus (1,5h) (39 EUR)
  2. Veebiseminari „Dividendiaktsiate analüüsimine praktikas“ salvestus (1,5h) (39 EUR)
  3. Veebiseminari „Dividendifookusega ETFide valimine praktikas“ salvestus (1,0h) (39 EUR)
  4. E-raamat „Dividendiaktsiate analüüsimine“ (17,90 EUR)
  5. E-raamat „Dividendifookusega ETFide käsiraamat koos ETFide andmebaasiga“ (24,90 EUR)
  6. BOONUS: veebiseminari „Välismaakler Interactive Brokers’i ABC“ salvestus (2h) (25 EUR)

Dividendiaktsiatesse investeerimisest huvitatuile olen kokku pannud paketi, mis hõlmab nii aktsiaturule investeerimise põhitõdesid, dividendiaktsiate valiku ja analüüsi teemasid, aga ka dividendifookusega ETFide kohta käivat materjali. Boonusena hiljuti toimunud välismaakler Interactive Brokers’it tutvustav veebiseminari salvestus, mida viisime läbi kahekesi koos Kristi Saarega. Kokku on komplektis ligi 6h videomaterjali ja lisaks kaks e-raamatut. Teisisõnu vähemalt ühe korraliku täispika koolituspäeva jagu tarkust.

Eraldi soetades kuluks sul nende nelja videosalvestuse ja kahe e-raamatu peale kokku 184,80 eurot. Kuni aprilli lõpuni kehtib kogu sellele praktilisele materjalile hinnasoodustus -63% ehk kõik ülaltoodu on vaid ühe ostuga saadaval 69 euro eest.

Pangalingi vahendusel ostu sooritamiseks klikka “Osta” nupule.

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuavad juhised videode vaatamiseks ja e-raamatute allalaadimiseks automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse.

Jällegi, ka siin kehtib sama – juhul kui hetkel on käsil tegus periood, siis kasuta võimalust kogu see tarkus omale soodushinnaga soetada ning hiljem saad ise valida, millal täpselt teemaga tegelema hakata. Võrdluseks olgu öeldud, et vaid ühe veebiseminari hind otse õigel päeval osaledes ja varakult end registreerides on juba ainuüksi 58,80 eurot. Seega 3 investeerimisteemalise veebiseminari salvestust pluss 2 e-raamatut 69 euro eest on ikka väga soodne pakkumine. Ja eks seepärast see pakkumine vaid piiratud aja kehtib ka.

Aga mis siis kui mind huvitab nii indeksinvesteerimine kui dividendiaktsiate valimine?

Ka sinule olen mõelnud, sest saad soetada ka mõlemad paketid koos – ja veelgi soodsamalt! Selle asemel, et maksta nüüd 69 eurot indeksinvestori paketi eest ja 69 eurot dividendiinvestori paketi eest ehk kokku 138 eurot, annan sulle mõlemad paketid koos 99 euro eest.

Seega juhul kui oled nagu mina ja soovid osa oma portfellist suunata indeksfondidesse ning osa üksikaktsiatesse, siis tasubki võtta mõlemad paketid. Järjestuse osas soovitan uurimisega algust teha ETFide poolega. See võtab lihtsalt vähem aega ja võimaldab oma investeerimistegevuse käima lükata päris kiiresti. Eriti oluline on see praegusel pöördelisel ajal. Liikumised finantsturgudel on hetkel äkilised ja ETFidest alustades saad soodsatele ostukohtadele nii-öelda kiiremini jaole. Lisaks on ETFidega alustamine selgelt ka madalama riskiga. Jällegi, eriti oluline praeguses olukorras, kus lähinädalatel ja kuudel võime hakata nägema senisest enam päevakorda kerkivaid maksejõulisuse probleeme üksikaktsiate vallas.

Alles siis kui ETFide materjal läbi käidud, tasub hakata uurima dividendiaktsiate valimisele keskendunud materjale ja lisama oma portfelli üksikaktsiaid.

Pangalingi vahendusel ostu sooritamiseks klikka “Osta” nupule.

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuavad juhised videode vaatamiseks ja e-raamatute allalaadimiseks automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse.

Igatahes ole sa indeksinvesteerimise või üksikaktsiate valimise usku, olen kindel, et leiad neist materjalidest nii uusi teadmisi kui ka praktilisi juhiseid oma investeeringute tulemuslikumaks haldamiseks. Olen läbi aja saanud rohkelt positiivset tagasisidet nii e-raamatute kui ka veebiseminaride osas. Ennekõike on hinnatud teemade käsitlemise lihtsust, selgust ja samas süsteemset lähenemist. Seega kui ka sina oled üks neist, kellele meeldib saada teadmisi lihtsas keeles lahti seletatult ja lisaks samm-sammulisi tegutsemisjuhiseid, siis on need materjalid just sulle.

Nagu öeldud, siis sooduspakkumine kehtib kuni 30. aprilli südaööni. Tõin need paketid uuesti müüki, sest nagu öeldud, hetkeolukord on eriline mitmes mõttes. Aktsiaturud on kogemas suurimat langust alates 2008-2009. aasta finantskriisist, segadust on palju ja meedia kütab kirgi üles nii pideva värskelt nakatunute arvu kui turulanguste kajastamisega. Paljudel meist on nüüd ees ootamas veidi kodusem aeg. Aeg, mil on võimalus tegeleda ka uute teadmiste ammutamisega. Eriti hea kui need teadmised on kohe võimalik ka enda kasuks tööle panna. Just seda praegune turuolukord ja tõenäoliselt ka järgmised nädalad meile pakuvad. Seega soovingi nende teadmiste levitamisega jõuda võimalikult paljudeni, et me kõik saaksime neid saabunud/saabuvaid soodsaid ostukohti ära kasutada ning panna aluse pikaajalisele jõukuse kasvule.

Edu enesetäiendamisel ja pidagem meeles – võitjana tulevad sellistest turuolukordadest välja ikka need, kellel on plaan, millest suudetakse ka kinni pidada. Seega rahulikku meelt ja sihikindlust plaani ellu viimisel!

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Anonüümne says

    Tere, Märten, kas su ETFide-teemalised materjalid käsitlevad ka neid ETFe, mis kauplevad USD-s, kuid on Euroopa residentidele kättesaadavad?

    • Dividend Investor says

      Jah, ikka. Võib öelda, et enamuse Euroopa börsidel kaubeldavate ETFide puhul on kättesaadav muuhulgas ka USA dollaris kauplev versioon. Teisisõnu sageli ongi nii, et üks ja sama ETF kaupleb mitmes eri valuutas, millest üks on siis USD.

      • Anonüümne says

        Vabandust, täpsustan veidi – ETF-d, mis kauplevad USD-s USA börsil* ning on Euroopa residentidele kättesaadavad

      • Dividend Investor says

        Eesti residendist tavakliendi jaoks ei ole ükski USA börsil kauplev ETF kahjuks kättesaadav. Samas “Dividendifookusega ETFide käsiraamatus” olen välja toonud ka USA turul kauplevad dividendifookusega ETFid. Lisaks kogu indeksfondinduse teoreetiline, terminoloogiline ja analüüsi pool on universaalsed.

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.