fbpx

Erakordne investeerimisüritus Finantsfight 2020: aktsiad vs kinnisvara

Nagu paljud teist tõenäoliselt juba aru on saanud, siis mina olen suuresti aktsiate usku. Või tegelikult on see liialt tagasihoidlikult sõnastatud – pigem olen ikkagi fanatt. Seda võib lihtsalt tuletada juba ka blogi nimest, eks ole?!

Kinnisvarasse investeerimise teema jutuks tulles olen enamasti nina kirtsutanud. Jube sebimine üürniku leidmisega, remondi- ja vuntsimistöödega, võlgu jäävate üürnikega – tänan, ei!

Ma ei hakka nüüd siin kinnisvara kui varaklassi maha tegema. Seda mitte. Või kui siis õige pisut 🙂 Seda puhtalt seetõttu, et lõpuks on käes aeg teha asi selgeks. Kumb siis ikkagi on parem – kinnisvara või aktsiad?

Finantsfight 2020

Selleks, et lõpuks selgus majja saada on vaja väidelda. Või vaielda. Veidi ka puselda. Selle jaoks, nagu isegi aru saate, on tarvis sparringupartnerit. Kedagi kellega mõõtu võtta. Kedagi, kellel on oma nahk mängus. Kedagi, kes kirtsutab nina hoopis aktsiatest kuuldes ja rakendab oma raha tööle just nimelt kinnisvaraturul.

Siit ta tuleb. Eesti esimene ja erakordne investeerimisüritus – Finantsfight 2020.

Sinises nurgas võtan positsiooni sisse mina ehk dividendinvestor.ee. Loomulikult räägin sellest, miks olen totaalselt aktsiate usku. Selles valguses jagan kolme väga olulist põhjust, miks olen valinud oma jõukuse ülesehitamiseks aktsiate varaklassi. Lisaks ka seda, mis on sellise investeerimisportfelli nii-öelda kõrvalmõjud. Kuidas on aktsiaportfelli omamine minu elu, otsuseid ja tegemisi mõjutanud?

Numbritest räägime ka. On ju vaja selgeks saada, milline varaklass on siis ikkagi parim. Kust tuleb parim pikaajaline tootlus? Kuidas seda üldse mõõtma peaks?

Alustavatele ja ka juba esimesi samme tegevatele aktsiainvestoritele olen kokku pannud lihtsa juhise – 7 sammu esimese aktsiainvesteeringuni. Räägime nii maksu- kui ka kuluefektiivsest investeerimisest, kuidas alustada aktsiaportfelli ülesehitamist, millist lähenemist aktsiatesse investeerimisel kasutada ja kust siis täpselt pihta hakata.

Loomulikult võtan sisse ka ründava positsiooni ja tõmban oma küsimustega liistule selle, kes julges aktsiate vastu välja astuda. Selleks on ei keegi muu kui viimasel ajal väga agaralt kinnisvarainvesteeringutesse sukeldunud Rahakratt. Just tema võtab sisse võitlusasendi punases nurgas, kiidab kinnisvara ja kritiseerib aktsiate varaklassi.

Rahakratt räägib lähemalt palgaringi sündroomist ja sellest, kuidas sellest välja saada. Samuti jagab praktilisi nippe üürikinnisvaraga tegutsemisest. Muuhulgas seda, kuidas ühte üürnikku maksimaalselt enda kasuks ära kasutada ja mis trikid tal selleks on, et sama üürnik aastaid temaga oleks. Samuti annab ta vihjeid, kuidas minna esimest korterit ostma ja kuidas tehing võimalikult soodsa hinnaga lukku lüüa. Rahakratt jagab ka oma kogemust, kuidas kodulaen seaduslikult üüri tootma panna ja palju muud.

Üritusel saad teada:

  • kuidas murda välja palgatöötaja nõiaringist,
  • kuidas aitab investeerimine meid lähemale meie unistuste elule,
  • millised varaklassid on ajalooliselt näidanud kõige paremat tootlust,
  • kuidas leida sobilikke üürikinnisvara objekte,
  • kuidas pidada ostutehingu puhul hinnaläbirääkimisi,
  • kuidas hoida neid kõige paremaid üürnikke endaga võimalikult kaua,
  • kuidas alustada aktsiainvesteeringutega,
  • mida peab aktsiatesse investeerimisel pidama silmas kulude ja maksude poolel,
  • kuidas leida just sinule sobilik viis aktsiatesse investeerimiseks,
  • kuidas alustada aktsiaportfelli üles ehitamist.

Kus, millal ja palju maksab?

SIHTGRUPP: Kõik aktsiatesse ja/või kinnisvarasse investeerimisest huvitatud.

TOIMUMISAEG: Üritus toimub kolmapäeval 2. septembril kell 18:30-21:30.

Ürituse kestus on 3 tundi, mille kestel teeme üks-kaks 5-10 minutilist pausi.

ASUKOHT: Koolitus toimub Hestia Hotel Europa konverentsikeskuse konverentsisaalis „Lääne-Euroopa“, aadress Paadi 5, Tallinn.

HIND: Kuni 23. august 39 EUR, alates 24. augustist 49 EUR. Piletid müügil seni kuni jagub saalikohti.

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuab ürituse pilet automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse. Küsimuste korral võta ühendust blogi kontaktivormi kaudu.

SISSEPÄÄS: Sissepääs Hestia Hotel Europa konverentsikeskusesse on hotelli peauksest. Konverentsiruumid asuvad trepist üles minnes II korrusel. Õige tee leidmisel on abiks “Finantsfight 2020” kirjaga viidad.

PARKIMINE: Parkida saab näiteks hotelli kõrval asuvas Europark parklas, kus parkimise hinnaks on 3,50 EUR/24h.

PS! Poster ja pildid on ägedad, eks ole?! Aitäh sulle, Kert!

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.