fbpx

Investeerimisteemaline vestlusõhtu Tartus 24.09

Olid ajad, mil Tartu investeerimishuvilised said koos käia Investeerimisklubi katuse all. Sellest on nüüdseks möödas juba ikka omajagu aega. Tõenäoliselt on nii endiseid klubiliikmeid kui ka värskeid investeerimishuvilisi, kes tunnevad puudust mõttekaaslastest ja kogemuste vahetamisest. Seepärast tekkis mõte Tartu investeerimisteemalistele kohtumistele taas elu sisse puhuda. Kas sellest saab midagi regulaarset ja suuremat? Ei tea, küll seda näitab aeg. Igatahes praegu hõikan välja ühe pisemas seltskonnas investeerimisjuttude puhumise ürituse.

Seega kui sind huvitab investeerimine ja/või kauplemine, siis oled teretulnud ühele mõnusale investeerimisteemalisele vestlusõhtule neljapäeval 24. septembril algusega kell 18:00.

Esinejaid ei ole, kindlat teemat ka mitte. Samas selleks, et koosviibimisel oleks nii tegu kui nägu, siis võtan vestluse modereerimise enda peale. Saame kokku, tutvume teiste investeerimishuviliste ja mõttekaaslastega ning arutame teemadel, mis parasjagu meelel ja aktuaalsed.

Kuna tegu on eksperimentaalüritusega, siis hoian esimesel korral grupi väiksena. Saadaval on 8 kohta. Kohtume ühes Tartu söögikohas. Täpsemad juhised leiad juba e-kirjast, mille saad pärast registreerimist. Osalemine on tasuta, oma joogi- ja söögipoolise eest hoolitseb igaüks ise. Planeeri aega umbes 2,5-3 tundi ehk ühe sellise piisavalt pika õhtusöögi jagu.

Kohtumiseni juba 24. septembril!

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Richard says

    Tere

    Tunneks huvi kuidas üritus läks ja kas on oodata ka millalgi jätku sellele eestvedamisele?

    • Dividend Investor says

      Arvestades praeguseid olusid ja ka muid tegureid, siis mina ise sarnast asja enam korraldada ei plaani.

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.