fbpx

Börsijutud episood #2: müügisurve aktsiaturgudel, pensionireform ja muud

Taas kord sai videosse võetud järjekordne episood sarjast Börsijutud – investor vs kaupleja. Ikka nii, et mina ei tea, mida Markus minult küsib ja Markus ei tea, mida küsin temalt mina. Mina ikka oma mõtteid jagamas valdavalt investori vaatepunktist, Markus esindamas kaupleja vaatenurka.

Sel korral tuli juttu järsust kolmapäevasest aktsiaturgude langusest ja müügisurvest, pensionireformist ning sellest, mida plaanime ise oma II sambaga teha. Lisaks küsis Markus minult ühe minu vist isegi läbi aegade kõige ebaõnnestunuma tehingu kohta.

Täispikka episoodi näed otse Youtube’is sellelt lingilt või ka kohe all pool.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.