fbpx

Veebiseminar “Börsistrateegiad aastaks 2021”

Detsember ja aasta lõpp on ikka aeg, mil teha kokkuvõtteid ja seada sihte uueks aastaks. Siin blogi veergudel jagan oma progressi kontole laekunud dividenditulu osas iga kuu. Tavaliselt võtan detsembrikuises kuuülevaates kokku ka kogu möödunud investeerimisaasta. Enamasti on tegu sellise lühikokkuvõttega sellest, milliseks kujunes portfelli tootlus, kui aktiivne olin tehingute tegemisel oma pikaajalises portfellis pluss mõned eredamad hetked ning läbielamised. 

Väga paljut ma samas neis postitustes ei kajasta. Näiteks kogu seda kokkuvõtvat turuanalüüsi, mida tavaliselt aasta lõpus teen, väljavaadet järgmiseks aastaks ning seda, millise strateegiaga uuele aastale vastu astun. Kõik see lihtsalt ühte blogipostitusse ei mahu. Kuna olen viimastel kuudel senisest oluliselt rohkem veetnud turge ja aktsiaid analüüsides, siis tahaks kogu seda värsket tarkust ning infot ikka kuidagi jagada ka. Mulle endale tundub, et parim formaat selleks on video. Seega aasta viimastel päevadel leiab aset üks põnev ja praktiline veebiseminar. 

Investori pluss kaupleja vaade

Selleks, et tegu oleks sinu kui osaleja jaoks veelgi mitmekülgsema ja huvitavama asjaga, kutsusin kaasa lööma veel ühe oma ala eksperdi. Need, kes on tuttavad saatesarjaga “Börsijutud: investor vs kaupleja”, juba teavad, kellest jutt. Jah, selleks on elukutseline kaupleja ja samuti oma teekonnast blogi pidav Markus Tamm. Niisiis veebiseminar, kus mina jagan oma mõtteid, tähelepanekuid ja strateegiaid pikaajalise dividendiinvestori vaatevinklist, Markus aga räägib turuolukorrast, kauplemisstrateegiatest ja oma portfellist kaupleja vaatenurgast. 

Olen alati rõhutanud, et ka pikaajalisel investoril peaks olemas olema kasvõi väike kauplemisportfell. Mänguraha, millega proovida uusi asju, katsetada strateegiaid ja täiendada oma oskusi. Nõnda lihtsalt püsib see pikk portfell paremini paigas ja aitab meie jõukusel kasvada. Selle veebiseminari käigus saadki justkui kaks ühe hinnaga – mõtteainest ja juhiseid, kuidas koostada pikaajalist investeerimisportfelli ning lisaks ideid ja uusi mõtteid kauplemiseks. Pealekauba siis tähelepanekud, strateegiad ja nipid kahe täiesti erineva mõttelaadi viljelejalt ja analüüsimetoodika kasutajalt. Investor vs kaupleja. Või siis käesoleva veebiseminari raames pigem investor + kaupleja. 

Veebiseminari eesmärk

Veebiseminari eesmärk on anda ülevaade hetke finantsturgude olukorrast, erinevatest analüüsiindikaatoritest ning strateegiatest, mida kasutavad Märten investori ja Markus kauplejana ja ka parasjagu fookuses olevatest investeerimis ning kauplemisideedest.

Veebiseminaril saad muuhulgas teada:

  • milline oli börsiaasta 2020 ehk millised regioonid ja majandussektorid olid võitjate, millised kaotajate poolel;
  • millised on olnud arengud eri varaklassides – aktsiad, võlakirjad, kuld, kinnisvara, krüptod;
  • milliseid indikaatoreid kasutavad Märten ja Markus turuanalüüsil ja mida need praegu meile ütlevad;
  • kuidas plaanib käituda Markus nii turu tõusu jätkumisel kui ka langusfaasis;
  • milline on Markuse kauplemisportfelli seis täna ja mis on tema vaatlusnimekirjas;
  • millised konkreetsed dividendiaktsiad ja ETFid on Märteni fookuses ja miks just need.

Seminari esimesed 30 minutit hõlmab Märteni ettekanne, järgmised 30 minutit Markuse ettekanne ja seejärel on kõigil osalejatel võimalik küsida küsimusi. Soovi korral teeme ühiselt läbi erinevate finantsvarade kiiranalüüsi. Märten vaatab nii-öelda kapoti alla ehk fundamentaale, Markus tehnilist pilti ja hinnagraafikuid. 

NB! See on nüüd oluline, sest tegu on unikaalse võimalusega! Mitte kunagi varem ei ole ma avalikult rääkinud sellest, millised konkreetsed dividendiaktsiad või ka ETFid on minu radaril. Teen seda nüüd avalikult esimest korda. Samuti ei ole Markus oma portfelli ega jälgimisnimekirja kunagi varem avaldanud.

TOIMUMISAEG: Esmaspäev 28. detsember kell 19:00-20:30.
Veebiseminari saab ka vaadata hiljem järele!

ASUKOHT: Zoom videokõnede keskkond. Soetades pääsme saad oma e-mailile edasised juhised veebiseminaril osalemiseks.

HIND: 

  • Soodushind 49 EUR
  • Alates 22. detsembrist 59 EUR

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuab veebiseminari pilet automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse. Küsimuste korral võta ühendust blogi kontaktivormi kaudu.

Päris unikaalne võimalus

Nagu öeldud, siis tegu on päris unikaalse võimalusega. Räägin sel korral konkreetselt 6-7 aktsiast, millel parasjagu silma peal hoian. Mis samas ehk veelgi olulisem, räägin sellest, miks just need ja mitte mõned muud sama valdkonna aktsiad. Muuhulgas võtan jutuks näiteks ka börsil kaubeldavad kinnisvarafondid ehk REITid.

Seega kasuta võimalust ja tule kuula ideid nii dividendiportfelli kui ka kauplemisportfelli tarbeks. Kes, kiirelt registreerib, see on sees (Zoom tarkvaral osaliste piir ees). Pluss saab ka soodsama hinna.

Saadaval ka kinkekaardina

Jah, iga aastaga on neid jõulukingitusi üha raskem välja mõelda. Päris paljud meist ei taha enam ei ise uusi asju ega kulutada ka oma raha, et kinkida teistele tõenäoliselt tarbetuid asju. Ulatan siinkohal abikäe ja pakun välja alternatiivse kingiidee.

Kui otsid sobivat kingitust oma investeerimishuvilisest sõbrale/kaaslasele, siis selle veebiseminari pilet on päris hea võimalus! Selleks sisesta e-poe kaudu ostu tehes oma enda andmed ja e-maili aadress, tasu pangalingiga pääsme eest ning kinkekaart jõuab sinuni automaatselt e-posti teel. Saad selle pdf faili kujul, misjärel on võimalus see pärast saata kingisaajale elektrooniliselt või siis ise kahepoolselt välja printida. Kõik juhised veebiseminaril osalemiseks on kirjas kinkekaardil.

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuab veebiseminari pilet automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse. Küsimuste korral võta ühendust blogi kontaktivormi kaudu.

Kohtumiseni juba 28. detsembril veebiseminari vahendusel.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.