fbpx

Börsijutud #8: GameStop saaga, turumullid, REITid, arenevate riikide aktsiaturud

Saate “Börsijutud: investor vs kaupleja” uus episood sai just valmis. Kuigi alles nädalapäevad tagasi veetsime Markusega koos Pärnus aega ja arutlesime turul toimuva üle, siis ikkagi oli tunne nagu poleks pikalt rääkinud. Lihtsalt nii palju on nii lühikese aja jooksul juhtunud. Jah, ikka see WallStreetBets foorum ja niinimetatud meemiaktsiad. See oli ka selle saate avateema.

Rääkisime ka globaalsest varade allokatsioonist. Võtsin selle teema kohe jutuks kui Markuse blogist märkasin, et ta on värskelt läbi lugenud Mebane Faberi raamatud. Võrdlesime muuhulgas raamatutes kajastatud erinevaid investeerimisstrateegiaid ja nende pikaajalisi tootlusi.

Markus küsis minult ka REITide ehk börsil kaubeldavate kinnisvarafondide kohta. Sarnaselt minule, ei ole ka temal viitsimist ise üürikinnisvara objektidega jännata. Nii oligi kohe hea rääkida kõigest sellest, mis sai kirja ka vastvalminud börsil kaubeldavate kinnisvarafondide e-raamatusse.

Episoodi viimaseks teemaks olid arenevate riikide aktsiaturgude võidukäik ja erinevad turumullid.

Head vaatamist!

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Viimase aja kõige huvitavamad avastused REITide hulgas on põllumajandus RATEd (Farmland Partners Inc. (NYSE: FPI) ja Gladstone Land Corp. (NASDAQ: LAND) ). Aga ma ei raatsi oma säästudega riskida seega ainult VWRL.

    • Dividend Investor says

      Jaa, mäletan, et uurisin LANDi ise ka mingi hetk. Maru väike varade mahult ja samas kuidagi veidi arusaamatult volatiilne tundus.

  2. YouTube’i on halb kuulata jalutamise ajal. Kas olete mõelnud osade avaldamise peale SoundCloudis Spotifys või muus keskkonnas?

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.