fbpx

Börsijutud #10: kas üldine turulangus on saabunud, millised sektorid on võitjate hulgas

Värske episood sarjast Börsijutud: investor vs kaupleja on taas väljas. Alustuseks räägime sellest, mis hetkel turul toimub, kas tõusutrend on veel paigas või oleme jõudnud langusfaasi. Seejärel jagan üht oma kauplemisportfelli tehingut, mis mulle viimastel nädalatel peavalu on valmistanud ja küsin, kuidas käituks selles olukorras Markus.

Järgmise küsimusena küsisin Markuse käest, et kuidas ta kauplejana oma edukust üldse mõõdab. Kas ainult tootlusnumbrite alusel või on seal miskit veel, mida ta oluliseks peab. Vastuse esimene pool ausalt öeldes täitsa üllatas mind.

Seejärel jagas Markus oma analüüsi tulemusi, mis puudutab erinevate alamsektorite aktsiate käekäiku viimase 1, 3 ja 6 kuu lõikes. Tema kauplejana saab sealt teatud vihjeid ja uuris, kas mina investorina miskit sarnast vaatan ja kasutan.

Lisaks rääkisime veidi ka Leedu päritolu teenusepakkujast nimega Revolut, kes värskelt andis teada, et on saanud omale krediidiasutuse tegevusloa. Ennekõike oli meie huvi siis Revoluti vastu kui maaklerteenuse pakkuja vastu ja kas seda kontot saaks kaasata investeerimiskonto süsteemi.

Ahjaa, kusagil lõpupoole jagasin ka üht silma jäänud swing kauplemise ideed, mida veidi arutasime.

Head vaatamist!

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Anchor.fm keskkonnast sellelt lingilt.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.