fbpx

Börsijutud #12: väike faktimäng, dividendiaktsiad, aktsiaostud ilma hinnainfota

Värske saade sarjast Börsijutud: investor vs kaupleja sai taas linti. Kuna sel korral salvestasime 1. aprillil, siis tegime alustuseks ühe lühikese faktimängu. Küsime vastastikku teineteiselt enda kohta küsimusi nii, et 2 vastusevarianti on tõesed ja 1 väär. Tuli ära arvata, milline on vale vastusevariant. Oli päris lõbus 🙂

Kohe üks üleskutse ka. Anna kas selle postituse kommentaarides või Youtube kanalis video all teada, milline sellest mängust välja tulnud fakt oli sinu jaoks kõige huvitavam või üllatavam. Kõigi kommentaari jätnute vahel loosime järgmises saates välja ühe väikse asjakohase auhinna. Auhinnaks on ligipääs veebiseminari salvestusele “Tehniline analüüs praktikas“. See oli üks äraütlemata kasulik veebiseminar ka minule, sest Markus jagas päris detailselt oma strateegiat ning lähenemist. Seminar oli tõesti põhjalik, kestuseks pea 2,5 tundi.

Igatahes lisaks lõbusale faktimängule jätkasime juba tavapärasel moel teineteiselt küsimuste küsimist. Minu üks küsimus oli näiteks selline – kuidas valiks aktsiaid Markus juhul kui puuduks ligipääs ajaloolisele hinnainfole ja hinnagraafikutele. Vastus oli päris hea! Investori potentsiaali peitub veidi ikka igas kauplejas 🙂

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Anchor.fm keskkonnast sellelt lingilt.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Erkki says

    Tere,

    huvitav ja mõnus kuulamine jälle. Üllatavaim asi oli et USAs on planeerimisel nö lahendus, mis ei laskeks kukkuda üle 20% 🙂 tundub väga investori sõbralik. Arvestades asjaolusid, siis ma usun, et see on ka pigem reaalne.

    • Dividend Investor says

      Tore, et meeldis! Igaks juhuks ütlen üle, et salvestasime seda saadet 1. aprillil ja see USA turu uudis oli siis libauudis 🙂 Ülejäänud teemad olid kõik päris.

      • Erkki says

        Ahaa sain korraliku 1 Aprilli :😀 mòtlesin, et uus administratsioon on muutunud eriti investorile sõbralikuks ja SEC on pardal. Korraks tekkis mõte, et ka uurin antud väite kohta ka aga kell oli hiline võtsin tõena ja paugutasin vastuse otsa! See oli 1 aprilli vääriline 😂.

      • Dividend Investor says

        😀

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.