fbpx

Börsijutud #13: Euroopa aktsiate läbimurre, Coinbase börsidebüüt, potentsiaalikaimad aktsiaturud

Värske episood sarjast “Börsijutud: investor vs kaupleja” on väljas. Tuletan meelde, et meie vestluste puhul ei tea mina kunagi seda, mida Markus minult küsib ja Markus ei tea, mida mina jutuks võtan. Sel korral oli huvitav see, et võtsime jutuks praktiliselt sama teema, kuid meie lauale oli see jõudnud erinevaid teid mööda.

Alustasin juttu sellest, millist tüüpi ettevõtetest koosnevad erinevate regioonide aktsiaturud ja mis on ettevõtete kasumite kasvuootused käesolevaks aastaks. Sealt koorus välja see, et on põhjuseid kaaluda investeerimist ka muude riikide aktsiaturgudele kui USA. Markus samas tõi välja oma tähelepaneku, et Euroopa aktsiaindeks STOXX Europe 600 paistab lõpuks ometi olevat välja murdnud oma pikaajalisest vastupanutasemest. Ehk siis pärituul puhub Euroopa aktsiatesse raha paigutavale investorile ka tehnilise analüüsi vaatenurgast.

Veidi vestlesime ka sellest, et krüptomaakler Coinbase tegi börsidebüüdi – aktsiaga algas kauplemine 14. aprillil. Markus uuris minult ka seda, et miks ma olen raha paigutanud idufirmadesse.

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Anchor.fm keskkonnast sellelt lingilt.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.