fbpx

Börsijutud #30: langustrend aktsiaturul ja mõtteid tooraineturgudest

Värske episood saatest “Börsijutud: investor vs kaupleja” on väljas.

Räägime koos kaupleja Markusega sellest, mida oleme viimastel nädalatel teinud oma portfellides, kuidas tehnilise analüüsi indikaatorid viitavad langustrendile aktsiaturgudel ja samuti toorainetest kui varaklassist.

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Anchor.fm keskkonnast sellelt lingilt. Kuulata saad ka läbi Spotify, Apple Podcasti, Google Podcasti.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

 1. Mihkel says

  Niskestest tšakratest nagu Keltneri kanalid polnudki kuulnud, tänud harimast! Kas sel teemal mõni mitte täiesti tehnilisele kirjeldusele kitsendunud raamat lugemisnimekirja oleks soovitada? Milliseid allikaid kanalite hetkeseisu jaoks kasutate?

  • Dividend Investor says

   Põrgatan su küsimuse Markusele edasi, tema on selles vallas spets. Loodan, et ta vastab siia õige pea.

  • Mina õppisin Keltneri kanali kohta Alexander Elderi juures eelkõige tema partnerilt Kerry Lovvornilt. Ma ei tea konkreetset raamatut selle kohta, aga Linda Raschke on kogenud USA kaupleja, keda peetakse originaalse Keltneri moderniseerijaks 1980ndatel, mida täna kasutatakse. Ta on kirjutanud raamatuid ja ilmselt ka internetis rohkem infot. Üks variant on lihtsalt Google abiga materjali otsida.

   Oluline pole indikaator, vaid see, kuidas seda kasutad! Nagu iga teist indikaatorit, kasutatakse ka Keltnerit erinevalt ning minu soovitus oleks endale selgeks teha selle tehniline mõte ja saada aru, kuidas võiks sellest kasu olla su enda kauplemises. Ma ise kasutan StockCharts keskkonda, aga on olemas igal tehnilise analüüsi platvormil, ka tasuta versioonis (TradingView, Yahoo Finance jne).

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.