fbpx

Börsijutud #38: investeerimisotsused täna

Uus episood taas kord väljas. Üllatame vaatajaid sellega, et räägime õige pikalt ja põhjalikult T-bill’idest ehk USA lühiajalistest riigivõlakirjadest. Üks meist võttis neid nimelt oma portfelli. Arva ära kumb?

Lisaks rääkisime üldisest turutunnetusest, lähiaja taktikatest ja investeerimisotsustest. Samuti USA dollari tugevusest.

Head vaatamist!

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Anchor.fm keskkonnast sellelt lingilt. Kuulata saad ka läbi Spotify, Apple Podcasti, Google Podcasti.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Rääkisid, et iga kuu ostad kindlaid ETFe alati juurde. Kas võiks neid salajasi ETFe kuulda? Sooviks ka ETFe soetada aga kahjuks meil EUs see investorite kaitsmine ja dividendi investorite seas väga populaarset SCHD ETFi ei saa osta, nagu kõiki teisi USA ETFe… Seega otsin mingeid muid variante, mis meile lubatud on.

    • Dividend Investor says

      Minu regulaarsed ostud ei ole seotud dividendiaktsiatesse raha paigutavate ETFidega. Pigem ikka selliste laiapõhjaliste ETFidega. Vahest sekka ka mõni pikema vaate alusel võetud sektori fond. JustETF.com veebileht aitab Euroopas kättesaadavate fondidega.

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.