fbpx

Veebiseminari salvestus: kuidas leida parimaid dividendiaktsiaid?

Mida segasemad on maailmas ja börsidel ajad, seda toredam on omada portfellis dividendiaktsiaid.

Dividendidena laekuv rahavoog pakub nii rõõmu, turvatunnet kui ka võimalust valida, mida saadud rahaga teha. See viimane on üks igati hea omadus.

Juhul kui meil investorina ei ole dividende elamiskulude katmiseks vaja, siis saame saadud raha uuesti börsile investeerida. Iga kord saame ise valida, millisesse aktsiasse raha paigutada.

Millist tüüpi dividendiaktsiaid on olemas ja mis sobivad just sinule?

See veebiseminar on 100% praktiline. Alustame sellest, et teeme selgeks, millist tüüpi dividendiaktsiad on olemas ja millised neist võiks sobida sinu investeerimisstrateegiaga.

Teeme selle tarbeks läbi ka erinevaid näidisarvutusi ja simulatsioone.

Erinevat tüüpi dividendiaktsiate puhul on tarvis uurida erinevaid tahke. Kõrge dividendimääraga aktsiate valimisel peame rõhku panema hoopis muule kui dividendikasvu aktsiaid valides. Sellest kõigest teeme juttu koos asjakohaste näidetega.

Dividendimakse turvalisus

Oma portfelli dividendiaktsiaid valides soovime, et dividendid laekuksid meile kvartalist kvartalisse, aastast aastasse. Üks abimees selles vallas kannab nime dividendimaksete turvalisuse skoor.

Tutvustan dividendiaktsiate analüüsi platvormi, kus saame teada, millised on maailma kõige turvalisema dividendimaksega aktsiad. Tegu on platvormiga, mille aastatasu on 499 dollarit. Sina saad nüüd sinna pilgu heita ilma seda pea 500 dollari suurust tasu maksmata.

Soodsad dividendiaktsiad täna

Aktsiaostude puhul tuleb alati jälgida paralleelselt kahte asja: 1) mida me ostame ja 2) kui palju me selle eest maksame.

Suurepärane dividendiaktsia võib osutuda nigelaks investeeringuks ainuüksi seepärast, et maksime selle eest liialt kõrget hinda. Teisisõnu soetasime teda ülemäära kõrge valuatsiooniga.

Veebiseminaril käime erinevate tööriistade abil läbi ka selle, millised tublid dividendimaksjad kauplevad parasjagu soodsatel hinnatasemetel. Sealt saame enda jaoks rea aktsiaid, mille ostuhetk paistab pikaajalise investori jaoks soodne ning mida seejärel edasi uurida.

Minu hiljutised dividendiaktsia ostud

Jagan ka paari oma viimast dividendiaktsia ostu ja käime koos kiirelt läbi nende ettevõtete ärimudelid, finantsid ja ka riskid. Samuti selle, mis tüüpi dividendiaktsiaga on tegu ja mis on nende puhul minu investeerimistees.

See tähendab, et nüüd saame päriselt praktikas vaadata, miks jõudsid minu portfelli just need aktsiad ja mis mulle finantsanalüüsi tehes silma jäi.

Veebiseminari kava

Seminaril saad teada:

  • milliseid kolme erinevat tüüpi dividendiaktsiad börsil leidub;
  • mida igaühe puhul neist kindlasti teadma peab;
  • kumb on olulisem – ostuhetke dividendimäär või dividendide kasvumäär;
  • kuidas leida sobilik dividendiaktsia oma portfelli;
  • mis on dividendimaksete turvalisuse skoor;
  • millised dividendiaktsiad kauplevad täna soodsatel hinnatasemetel;
  • milliste põhimõtete alusel valin aktsiaid oma pikaajalisse portfelli;
  • kuidas teen ostuotsuseid ja ajastan tehinguid;
  • millised on minu viimased paar dividendiaktsiate ostu.

Veebiseminari pikkuseks kujunes 1 tund ja 40 minutit. Seminar leidis aset 23. mail 2023.

Selle praktilise ja igati kasuliku videosalvestuse hind on 44 eurot (hind sisaldab käibemaksu).

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuab veebiseminari pilet automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse. Küsimuste korral võta ühendust blogi kontaktivormi kaudu.

Juhul kui soovid saada arvet ettevõttele, siis on ostukorvi vormistamise teisel sammul võimalik klikata linnuke kastikesse “Soovin arvet ettevõttele”, misjärel saad sisestada oma ettevõtte andmed.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.