fbpx

Rahatarkuse avapauk 2023

Suur heameel on Sind kutsuda osalema 7. septembril algusega kell 18:00 toimuvale TASUTA Youtube LIVE üritusele, kus võtame jutuks rahatarkuse.

Eriti huvitavaks teeb selle ürituse asjaolu, et saad korraga paralleelselt kuulata kahe väga erineva karakteri, väga erinevas vanuses ja väga erineva investori arvamusi ning kogemusi.

Alustame igapäevaste rahaasjade teemadel. Vaatame üle eelarve pidamise ja tulude-kulude jälgmise poole. Saad ülevaate meie mõlema lähenemisest sellele ning jagame ka praktilisi nippe.

Seejärel liigume sihtide seadmise ja portfelli simulatsioonide juurde. Saad teada, kuhu on investeerimisega pikas perspektiivis võimalik jõuda ja kuidas ülde mõelda pikaajalisest investeerimisest.

Jagame Miljonineiuga mõlemad ka seda, kuidas oleme üles seadnud oma investeerimistegevuse ja mis on meie lähenemine investeerimisele.

Lõpetuseks läheme õige konkreetseks ning kiikame börsil kaubeldavate fondide ehk ETFide kapoti alla. ETFide näol on tegu väga mugava viisiga regulaarselt börsidele investeerida. Vaatame selles teemaplokis üle need kõige vajalikumad asjad, mida kindlasti teada.

Ürituse eeldatav pikkus on ligikaudu 1,5h.

Seega tule veeda huvitav õhtupoolik Rahatarkuse avapauk 2023 Youtube LIVE’i kuulates!

Tegu on ennekõike alustavale investorile ja ka investeerimisega alustamist kaaluvale huvilisele mõeldud üritusega.

Seega jaga julgelt käesolevat postitust oma tuttavatele. Eriti neile, keda soovid nügida paremate finantsharjumuste poole 🙂

Võib-olla oled just sina see, kellele sõber või sõbranna tuleb 10 aasta pärast külla ja tänab sind südamest, et suunasid ta sellele üritusele ning seeläbi tutvustasid talle investeerimise põnevat ja tulusat maailma 🙂

Kohtumiseni 7. septembril “Rahatarkuse avapauk” Youtube LIVE vahendusel!

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist ja kontaktinfo sisestamist jõuab ürituse osaluslink automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse. Küsimuste korral võta ühendust blogi kontaktivormi kaudu.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.