fbpx

Börsijutud #56: kuidas hallata 1000% kasumiga tehingut

Taas kord sai linti värske osa saatesarjast “Börsijutud: investor vs kaupleja”.

Tegime juttu sellest, kuidas hallata üleöö mitmekordse kasumi koju toonud kauplemispositsiooni, mis on makrostatistika roll investeerimisel ja kauplemisel meie arvates ning loomulikult rääkisime ka hetke aktsiaturu olukorrast.

Tõstatasin ka teema, mis mul endal praegu hingel on. Selleks on negatiivne omakapital paljudes investeerimise jaoks loodud ettevõtetes. Kirjutasin koos juristi abiga põhjaliku juhendi sellest, kuidas 2022. aasta investeerimiskahjumid tekitasid paljudes ettevõtetes negatiivse netovara ning kuidas sellest olukorrast välja tulla.

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Spotify for Podcasters keskkonnast sellelt lingilt. Kuulata saad läbi Spotify, Apple Podcasti, Google Podcasti.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.