fbpx

Börsijutud #59: ühe päevaga 30x kasum ja üleostetud aktsiaturg

Värske episood saatest “Börsijutud: investor vs kaupleja” on väljas.

Seekord alustame turu tehnilise analüüsi teemadega. Räägime sellest, et aktsiaturg on väga üleostetud (overbought) ja mida see endaga kaasa tuua võiks.

Markus jagab ka üht enda tehingut, kus tal õnnestus päevaga teenida 30-kordne kasum.

Võtame kokku ka 2023. aasta kordaminekud ning räägime järgmise aasta plaanidest investeerimise/kauplemise valguses. Markus jagab selles osas oma mõtteid asümmeetrilise panustamise kohta.

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Spotify for Podcasters keskkonnast sellelt lingilt. Kuulata saad läbi Spotify, Apple Podcasti, Google Podcasti.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Kärt says

    Nonii, tegin ka selle peale kohe netovara kasvu jälgimise tabeli. Endale pole varem pähe tulnud sellist tabelit teha millegi pärast. Aitäh idee eest! On ilus vaadata küll. Markusel väga õige kommentaar, et näiteks minu puhul küll see ei peegelda üldse investeerimis- ega kauplemistarkust vaid pigem palgateenimist ja säästmist. Säästmist selles mõttes, et järjepidevalt eristada, millised kulutused päriselt mu elukvaliteeti tõstavad ja mind õnnelikumaks teevad ja millised kulutused on need, mida ühiskonnas ja tutvusringkonnas normaalseks või väärtuslikuks peetakse, aga mind ennast väga ei huvita. Oo see sotsiaalne surve on ikka tugev ja neid “normaalsete inimeste” kulutusi, mis tegelikult on mu jaoks suht “meeh” avastan oma kulude-tulude tabelist ikka jätkuvalt. Sellel alal saab ka iseendaga võistelda.

    • Dividend Investor says

      Tore, et jagasid! Eks nende kulude osas on seda sotsiaalset survet tõesti omajagu. Ma istun suure osa ajast kodus ja õnneks seeläbi lihtsam 🙂

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.