fbpx

Uue sarja “Börsijutud: investor vs kaupleja” avalöök

Aktsiaturge saab vaadata läbi pikajalise investori, aga ka kaupleja prisma. Siin on avalöök uuele sarjale nimega “Börsijutud: investor vs kaupleja”. Sukeldume nii päevakajalistesse kui ka praktilistesse investeerimise ja kauplemise teemadesse.

Nagu isegi arvata võite, siis investori toolil istun mina – kogu oma fundamentaalanalüüsi lembuse, pika investeerimishorisondi ja samuti rahavoogu pooldava mõttelaadiga. Täiesti teistsugust nägemust, analüüsimetoodikaid ja mõttemalli esindab aga Markus. Markus on elukutseline kaupleja, kes peab sellest ka blogi aadressil tradermarkus.com.

Ainuüksi juba see, et meie lähenemine rahapaigutamisele on nii erinev, teeb neist vestlustest huvitava kuulamise. Samas keerasime veel veidi vinti ja põnevust juurde. Saade on üles ehitatud nõnda, et mina ei tea kunagi ette, mida Markus minult küsida soovib ja Markusel pole aimugi, mida küsin temalt mina.

Selleks, et kõik edaspidised episoodid aegsasti sinuni jõuaksid, siis hakka Börsijutud Youtube kanali ja/või Börsijutud Instagrami konto jälgijaks. Praegu plaanime teha uue saate nii umbes iga kahe nädala tagant.

Head vaatamist ja kuulamist!

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.