fbpx

Veebiseminar: TradingView platvorm praktikule

Aitäh kõigile, kes dividendinvestor.ee Instagramis veebiseminari vastu huvi üles näitasid! Võtsingi tänu teie rohkele huvile kohe kätte ja panin veebiseminari kava kirja.

Põhimõtteliselt võiks selle seminari teema kõlada ka nii: TradingView – kasulik ja vajalik tööriist nii investorile kui kauplejale.

Seda sellepärast, et kõnealusel veebiseminaril käin platvormi ja seal olevad tööriistad läbi nii pikaajalise investori, aktiivse investori kui ka kaupleja pilgu läbi. Samas olgu kohe öeldud, et päevakaupleja ametit ma ise ei ole kunagi proovinud, seega kaupleja vaade on pigem swing ja trendikaupleja vaade (positsioonide kestus mõned nädalad kuni mõned kvartalid).

Mida veel on hea teada? Kindlasti ka seda, et TradingView ei ole platvorm ainult aktsiahindade vaatamiseks. Mina analüüsin seal ka võlakirjafonde, tooraineid, väärismetalle ja ka krüptovarasid. Lisaks olen ise loonud mitmeid minu jaoks praktilisi suhtarve/näitajaid, mida siis teiega jagan ja mille kasutamise loogikat ka teile õpetan. Samuti on olemas vaatlusnimekirjade loomise võimalused, teavituste lisamise võimalused ja palju muud.

Mida aeg edasi seda rohkem kasutan TradingView platvormi ka esmase fundamentaalanalüüsi teostamiseks, majandustulemuste ja muude korporatiivsündmuste kalendri teada saamiseks ja nii edasi. Seda kõike jagan samuti.

Loomulikult võtan ette ka erinevad tehnilise analüüsi indikaatorid, nende seadistamise ja ka selle, kuidas neid kasutada.

Selline näeb välja minu TradingView töölaua üks avakuva 🙂

Kõik need asjad käime üheskoos veebiseminaril läbi ja edaspidi saad omale seadistada täpselt sellise töölaua nagu sulle meeldib ja valida sinna just need indikaatorid/näitajad, mis sinu jaoks olulised on.

Näitan ka seda, kuidas võrrelda eri väärtpaberite hinnaajalugu (tootlusi), seadistada töölaud endale sobivaks, salvestada märkmeid ja analüüse nii, et need avaneksid iga kord kui selle sama väärtpaberi taas platvormil avad.

Teeme taas kord nii, et esimese umbes 50-60 minuti jooksul näitan ära kõik ülaltoodu ja seejärel saate kõik küsida küsimusi. Olgu siis teoreetilisi või praktilisi.

Tõesti mitte ainult kasulik, vaid pigem vajalik tööriist

Olgu veel öeldud, et kui on 1 tööriist, mida ma kasutan iga päev või isegi mitu korda päevas, siis selleks on just nimelt TradingView.

Mäletan, et kui selle keskkonna esiti avastasin, siis ta tundus alguses veidi kirju ja segane. Palju nuppe, vähe selgitusi. No ei saanud suurt miskit aru, mida kust leian, millised võimalused üldse eksisteerivad ja nii edasi. Võin julgelt öelda, et mul kulus umbes 3-6 kuud selle platvormi hingeelu tundma õppimiseks. Sul on võimalus kõik need asjad nüüd omale selgeks saada umbes tunni-pooleteisega. Päris korralik ajavõit, kas pole?!

Ja tõesti, see ei ole nüüd selline töövahend, mida heal juhul korra kuus kasutad. Nagu ütlesin, siis mina käin sellel lehel mitu korda päevas. Seega see veebiseminar on suurepärane võimalus õppida tundma üht kasulikku ja vajalikku tööriista kiirelt ja lihtsalt.

Kus ja millal?

TOIMUMISAEG: Neljapäev 10. juuni kell 19:00-20:30.
Veebiseminari saab ka vaadata hiljem järele!

ASUKOHT: Zoom videokõnede keskkond. Soetades pääsme saad oma e-mailile edasised juhised veebiseminaril osalemiseks.

HIND: 

  • Soodushind kuni 4. juunini kaasa arvatud: 35 EUR
  • Alates 5. juunist 45 EUR

Pärast ostukorvi tellimuse kinnitamist, kontaktinfo sisestamist ja pangalingi vahendusel makse tasumist jõuab veebiseminari pilet automaatselt Sinu e-mailile. Juhul kui seda ligikaudu 5 minuti jooksul juhtunud ei ole, siis kiika igaks juhuks ka rämpsposti ja pakkumiste kataloogidesse. Küsimuste korral võta ühendust blogi kontaktivormi kaudu.

Kohtumiseni juba Zoomi vahendusel!

Veebiseminari videosalvestus on kättesaadav sellelt lingilt.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.