fbpx

Börsijutud #34: kas ostame või müüme?

Värske saade sarjast “Börsijutud: investor vs kaupleja” sai linti.

Alustasime juttu sellest, mis on hetke turutunnetus, kuidas on portfellid positsioneeritud ja kas ise ostame või pigem müüme.

Lisaks rääkisime ka sellest, kas energiasektori aktsiate ralli võiks jõuda lõpule või mitte ning paljust muust.

Nagu ka saates mainisin, siis täpsemalt räägin sellest, mida enda portfellis teen regulaarsetes Miljoniklubi videokõnedes. Miljoniklubi on virtuaalne investeerimisklubi, kus käime Zoomi vahendusel koos 2x kuus teisipäeva õhtuti. Kõik videokõned salvestatakse ja alati on neid võimalik ka järele vaadata.

Veidi tuli ka juttu minu uuest ettevõtmisest ehk investoritele mõeldud raamatupidamisteenuseid pakkuvast büroost. Nimelt sai hiljuti seljad kokku pandud pikaaegse raamatupidamiskogemusega inimestega ja loodud Eesti esimene investeeringute raamatupidamisele keskendunud raamatupidamisbüroo MagInvest.

Kel ettevõtte kaudu investeerimine teemaks, kuid raamatupidajat veel ei ole või praegune raamatupidaja ei saa investeeringute kajastamisega hakkama, siis ootame sind rõõmuga kliendiks. Nagu öeldud, siis MagInvestis meil kaks kompetentsi kenasti koos – investeerimise ja raamatupidamise oma.

Kõik Börsijuttude episoodid leiad ka audio formaadis ja seda Anchor.fm keskkonnast sellelt lingilt. Kuulata saad ka läbi Spotify, Apple Podcasti, Google Podcasti.

Saadet saad vaadata ka otse Börsijuttude Youtube’i kanalil.

Värsked postitused, uudised ja sooduspakkumised otse sinu postkasti!

Comments

  1. Martin says

    Tere!
    Kas see blogi kipub pigem ajalooks saama? Mõistan muidugi, et nii see võibki minna, sest olete päris mitu ettevõtmist lühikese aja jooksul käima tõmmanud ja kõigeks aega ei jätku.
    Viskan väikse kriitikanoole. Vaatasin seda miljoniklubi lehte ning seal lubate jagada miljoniportfelli kasvuraskusi ja edu. Iseenesest polegi nagu midagi katki, aga väike, vähemalt väike, vastuolu siiski on. Selle postituse järgi pole see teps mitte ainult miljoniklubi monopol. https://www.dividendinvestor.ee/2021/05/22/kuidas-jouda-miljonilise-aktsiaportfellini/
    Väike võlg või selgituse võlg blogi lugejate ees siiski on. Aga see oleks ka kõik.
    “Börsijutud” on väga hariv saade. Vaatan kõik osad ära. Loodan, et jätkub tahtmist ja motivatsiooni veel kauaks.
    Jõudu ja jaksu!

    • Dividend Investor says

      Jaa, tunnistan ausalt, et mul tõesti lihtsalt ei ole praegu kusagilt võtta seda 6-8 tundi nädalas ja ka vaimujõudu, et kirjutada selliseid postitusi nagu siit viimased 7 aastat leida võis. Elu on lihtsalt väga palju muutunud.

      Progressi jälgimist ja ka siin blogis jagamist ei ole ma aga kaugeltki unustanud ning tegin seda ka viimases aprilli kuud kokku võtvas postituses.

      Teistpidi vaadatuna on sinu tähelepanek muidugi ka märk sellest, et on viimane aeg abilisi otsida 🙂 Plaaningi selle õige pea välja hõigata.

      • Usun et huvilistest puudu ei tule. Jääb üle lihtsalt see kõikse õigem valida.. 🙂

Speak Your Mind

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.